Våra försäljningsobjekt på Etuovi nås direkt med länkarna nedan!

 

Bostäder

Fritids-bostäder

Tomtmark

Jord- och skogsbruk

Övrigt

 

Vill du sälja din fastighet:

Vår fastighetsförmedling och vår kunskap baserar sig på järnhård proffessionalitet. Varje försäljningsobjekt har två kunder, en säljare och en köpare. Vår vilja är att alla våra kunder skall få samma högklassiga betjäning. Vi är bra framme på sociala media och genom att följa med vår Facebook sida "Seaside LKV & Rental" kan våra kunder möjligheten att följa med nya objekt före de är klara för marknadsföring på de officiella portalerna och där berättar vi också om försäljningar. Via vår instagram #seasidelkv kan vi informera om dagsaktuella saker och våra kunder kan via #seasidelkv ge feedback över hur de känner över sina upplevelser. Instagraminfon synns på vår hemsida.

Våra mäklare är välkända och betrodda med tiotalsår av erfarenhet av fastighetsförmedling i Skärgårdshavet och i synnerhet av Kimitoöns kommuns områden i sin helhet.

Hela vår erfarenhet är samlad i vårt nya koncept som för fram modern interaktiv kundbetjäning och gamla hederliga värderingar.

Via linkerna nedan når du våra förmedlingsobjekt. Sökfunktionerna är tyvärr inte tvåspråkiga men löpande texter försöker vi alltid upprätthålla på minst två språk.